Promocija diplomanata na VUP-u: Nadam se da će se situacija popraviti i da ću naći posao

Valentina Velikanović
(FOTO: Tomislav Milanović)

19.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5841

"U mom kraju perspektiva za zapošljavanje nije dobra, ali nadam se da će se za dvije godine situacija poboljšati i da ću pronaći posao. Završila sam smjer prehrambene tehnologije, trudila sam se koliko sam mogla. Volim laboratorijski rad i nastavit ću školovanje u Osijeku", rekla je Valentina Velikanović iz Trnjana kod Slavonskog Broda, na današnjoj 23. promociji diplomanata stručnog i specijalističkog studija na Veleučilištu u Požegi.



- Najveći broj od 174 novih diplomanata je sa studija računovodstva, a nešto manje s upravnog studija. Nadam se da će studenti biti zadovoljni ceremonijom. Studenti s većim brojem prosjeka od 4.0 bit će nagrađeni poklon paketima Veleučilišta u Požegi u vrijednosti od tisuću kuna – rekao je dekan VUP-a, Dinko Zima.





"Završila sam smjer prehrambene tehnologije koji je bio srednje težak i također ću nastaviti diplomski studij u Osijeku. Nadam se da ću tada pronaći posao u svojoj struci. Ja sam optimistična i mislim da će mi to poći za rukom – rekla je Katarina Zmajić iz Starih Perkovaca.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI