Košarkaši i rukometaši putuju na teška gostovanja; Rukometna liga dječaka u SD Tomislav Pirc

19.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 9999

Rukometaši Rukometnog kluba Požega sutra (subota) gostovat će u Vidovcu na možda i najtežem gostovanju uopće. RK Vidovec vodeća je i jedina neporažena ekipa lige. Bilo koji rezultat osim pobjede domaćina, bit će veliko iznenađenje.

Šesti krug 1. Hrvatske rukometne lige dječaka, 2002. godište i mlađi, za regiju Istok odigrat će se sutra (subota) u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc od 11 do 16 sati. Međusobne utakmice odigrat će RK Požega, RK Nexe II iz Našica, RK Osijek i RK Đakovo.

Košarkaši Košarkaškog kluba Požega također idu na gostovanje, oni na istok, u Vinkovce, utakmica je na rasporedu u subotu u 16 sati.


- Vinkovčani se bore za prvo mjesto, očekujem da ćemo pružiti dobar otpor. Herceg je još ozlijeđen ali će igrati, a ostali su zdravi - izjavio je Dario Rich, trener Požežana.


Sve utakmice 14. kola Malonogometne lige veterana Požega odigrat će se u nedjelju, 21. veljače, od 8 do 12 sati.  Sastaju se Vallis Aurea - Standard, Alabama - Hvidra, Kelvin - Pilana Blatančić, Euromodul Rijeka - Bećari i Prvi hrvatski redarstvenik - Rampa Spin Valis.

Ženski košarkaški klub Plamen Požega 2 odigrat će utakmicu 7. kola B1 Hrvatske košarkaške lige Istok protiv KK Sedam iz Đakova. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 14 sati. Utakmica seniorki je odgođena.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI