Uvjerljive pobjede Kaptola i Slavonije, Mladost druga

04.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7403

Nakon odigranog 4. kola 1. županijske nogometne lige stanje na vrhu ljestvice ostaje nepromijenjeno. Vodeća Slavonija (Požega) očekivano je nastavila pobjednički niz uvjerljivo pobijedivši Croatiju u Mihaljevcima 2:6 i sada ima maksimalnih 12 bodova. Na drugom i trećem mjestu s 10 bodova su Mladost (Pavlovci), koji su svladali Požegu 0:1 i Eminovci, koji su danas pobijedili Tim osvježnje iz Kuzmice 2:1. S 9 bodova slijede Kaptol, koji je u derbiju kola pobijedio Jakšić 4:1, i Hajduk iz Pakraca. Na samom začelju ljestvice je BSK Bazinatours iz Buka još uvijek bez bodova.

Kaptol zasluženo slavio protiv Jakšića

Kaptolčani su u zanimljivoj utakmici porazili Jakšić na domaćem terenu pred stotinjak gledatelja. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, no u drugom je mrežu Jakšića načeo odlično raspoloženi Branko Sadilek ukupno postigavši 3 gola. Osim njega, u listu strijelaca upisao se njegov klupski kolega Tomislav Čakalić, a jedini pogodak za goste postigao je Stipo Jakešević.


- U prvom je poluvremenu Jakšić igrao bunker koji mi nismo mogli probiti. Tek u drugom smo poluvremenu uspjeli i onda su se zaredali golovi - komentirao je trener Kaptola Krešo Poleti. Trener Jakšićana Goran Vrgoč ustvrdio je da su domaćini zasluženo pobijedili jer su bili spremniji i nadmoćniji u cijeloj utakmici.

Slavonija torpedirala Croatiju

Croatia na domaćem terenu u Mihaljevcima nije mogla parirati požeškoj Slavoniji koja ne dopušta nikakva iznenađenja. Na poluvremenu je bilo 0:4 za Požežane, a na kraju utakmice 2:6. Gosti su propustili nekoliko velikih prilika pa je rezultat lako mogao biti i veći u njihovu korist.

Požega - Mladost 0:1

Velika borba odvijala se na požeškom Rekreacijskom centru, gdje su igrali Požega i Mladost. Prošlosezonski drugoligaš iz Pavlovaca odlično je započeo ovu sezonu i nakon četiri kola nalazi se na 2. mjestu, odmah iza Slavonije.

- Utakmica je bila teška i neizvjesna. Nije bilo puno prilika ni s jedne strane. Pred kraj utakmice izvodili smo zasluženi jedanaesterac i tako ostvarili pobjedu - rekao je Dražen Marjanović, trener Mladosti.

U preostalim utakmicama, Eminovci su kod kuće dobili Tim osvježenje iz Kuzmice 2:1, a Sulkovci su igrali neriješeno protiv vetovačkog Kamena 3:3.

1. ŽNL - Tablica

1. SLAVONIJA.......12 (16:4)
2. MLADOST.........10 (9:4)
3. EMINOVCI........10 (7:3)
4. KAPTOL...........9 (13:8)
5. HAJDUK...........9 (12:8)
6. PAPUK............7 (16:9)
7. DINAMO (V).......6 (8:5)
8. JAKŠIĆ...........6 (9:10)
9. SULKOVCI.........4 (5:5)
10. KAMEN...........4 (7:10)
11. TIM OSVJEŽENJE..4 (10:16)
12. CROATIA.........3 (10:14)
13. KUTJEVO.........2 (6:12)
14. POŽEGA..........1 (2:6)
15. DINAMO (R)......1 (6:11)
16. BSK BAZINATOURS.0 (5:17)

U idućem kolu će Slavonija igrati s Papukom, a Mladost će ugostiti Eminovce. Nakon toga znat ćemo je li Slavonija uistinu nedodirljiva na vrhu ili će sezona biti neizvjesna.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI