Novi spot Papageno benda: ¨Budite uporni i ne dajte da vas obeshrabre tuđa ljubomora i negativne kritike¨

Papageno band
(FOTO: YouTube)

14.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3851

Nakon prvog spota požeškog Papageno benda za njihovu autorsku pjesmu "Zajedno smo snove sanjali" snimljen je i drugi spot za pjesmu "Usne tvoje vrele". Autor stihova i glazbe je gitarist i pjevač Zvonimir Klinčić.

- To je pjesma vesele ljubavne tematike, vedrije za razliku od prve. Nastala je kao i prva, malo pomalo na valovima inpiracije. Kada se sjetim nekog stiha zapišem ga i to se sve slaže u jednu cjelinu. Slušam neku pjesmu ili gledam film, sjetim se neke situacije u životu i to me potakne na stvaranje glazbe. Radi se o mladiću koji se zaljubio u djevojku na prvi pogled i ta ljubav traje - kaže Zvonimir.

Pjesmu je stvarao četiri mjeseca. Kako kaže, još se uči i ovo mu je prva pjesma koju je radio sam u potpuosti kao i spot. Spot je animiran, radi se o besplatnim animacijama i gifovima spojenim u jednu cjelinu.





- Na samom snimanju pjesme sudjelovali su i standardni članovi benda. Reakcije publike na prvu pjesmu "Zajedno smo snove sanjali" su bile dobre. Nisam dobio nekakve negativne komentare i kritike. Ona se još uvijek vrti na noćnom programu radija HRT-a i na još nekim radio stanicama. Općenito, reakcije su dobre – dodaje Zvonimir.

Papageno bend svira i obrade i za sada sviraju na privatnim zabavama budući da je, kaže, u Požegi "mrtvilo" što se tiče javnih nastupa, ali ukoliko će nešto takvo biti organizirano prijavit će se i sudjelovati.

- Surađujemo s jednom vrlo talentiranom mladom pjenikinjom Anamarijom Mutić, koja je napisala tekst i glazbu za pjesmu "Dobrih pet minuta". Dogovorili smo suradnju i nadam se da ćemo tu pjesmu snimiti što prije. Moram biti iskren, osim Anamarije nisam susreo puno ljudi koji se bave alternativnom glazbom, nema ih previše, to je malo rijetko i šteta jer tu ima puno prostora – kaže na kraju Zvonimir.

Ljudima koji se žele bavit glazbom poručuje: "Budite uporni i ne dajte da vas obeshrabri tuđa ljubomora i negativne kritike".


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI