Donatorska večer NK Slavonije: ¨Ujedinili smo crvenu i plavu boju¨

Donatorska večer NK Slavonije
(FOTO: Tomislav Milanović)

13.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6068

Više od 60 pehara u godinu i pol dana osvojili su članovi Škole nogometa grada Požege. Jučer su na četvrtoj Donatorskoj večeri NK Slavonije u Sari Babin vir predstavljeni svi članovi Škole po kategorijama i njihovi najzapaženiji uspjesi.

- Ove godine radimo donatorsku večer između NK Slavonije i NK Požege. Dolazi do prijateljstva dva kluba i na ovaj način ćemo združiti djecu i ujediniti crvenu i plavu boju. Ovo ulazi u povijest jer se roditelji djece iz oba kluba spajaju u jedno i nema više neprijateljstva. Vidjet ćemo uspjehe naših kategorija koje smo ostvarili u proteklom razdoblju od osnivanja Škole nogometa grada Požege koji je velik projekt koji pokazuje zajedništvo – rekao je Mario Raguž, voditelj Škole nogometa.







- Prije godinu i pol dana kada smo krenuli s ovim projektom u suradnji s gradskim institucijama secirali smo stanje u požeškom nogometu, što je dobro i gdje ima mjesta za napredak. Najveći naglasak stavili smo na rad s mladima. Požega je uvijek imala talenata, ali u nekim prošlim vremenima oni su bili razvodnjeni po mnogim klubovima. Bilo je puno upitnika oko ovog projekata , ali ostvarili smo zapažene rezultate i prepoznaju nas prvoligaške i drugoligaške ekipe – rekao je predsjednik NK Slavonije Krunoslav Prpić.



Svim nazočnima obratio se i gradonačelnik Vedran Neferović. Rekao je kako moramo znati što želimo u svakom segmentu života u gradu Požegi.



- Jedan od tih segmenata je sport i nogomet. Previše je novaca otišlo "niz rijeku Orljavu" zbog nerazumijevanja, netolerancije i realizacije privatnih ambicija i želja koje su ostavile trag na ljudima i rezultatima. Ova Škola nogometa pokazuje zajedništvo dva kluba i dogovorni rad ovom gradu potrebno – rekao je Neferović.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI