Moto klub Požega Promet prvak Hrvatske i osvajač kupa, primili pehare i medalje

Članovi MK Požega Promet u Gradskoj vijećnici
(FOTO: Tomislav Milanović)

12.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4281

Moto klub Požega Promet osvajač je Prvenstva Hrvatske u motocrossu i Kupa Hrvatske "Vilko Sever". Tim povodom u Gradskoj vijećnci Hrvatski motociklistički savez je vozačima i članovima kluba uručio nagrade i medalje za taj odličan uspjeh.



Ovo je kruna Motorističkog kluba Požega Promet. Kup Hrvatske koji smo 2015. dali ime Vilko Sever, značajno je sportsko natjecanje i cilj nam je da taj kup u svim sredinama bude dostojno prezentiran. Članovi MK Požega Promet prošle godine su to učinili i ja im čestitam na tome – rekao je tajnik Hrvatskog motociklističkog saveza, Ivan Lafter.




- MK Požega Promet ima kontinuitet s rezultatima i entuzijazam ljudi koji ga vode u sportu koji je financijski jako zahtjevan i traži puno ulaganja. Pokazali smo jednu senzibilnost u proteklom periodu i našli modele da se tim mladićima i sportašima pomogne. Troškovi su ogromni i kad se pojave rezultati oni zahtijevaju još više ulaganja. Vjerujem da će ovaj sport i dalje živjeti i mi kao Grad ćemo ih pokušati i dalje pratiti i omogućiti njihov razvoj – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.




- Zahvaljujem Gradu Požegi jer bez njih ovih pehara ne bi bilo. Svojim radom, ponašanjem i prezentacijom Požege opravdali smo ugled. Mala smo sredina, ali nakon toliko godina ovo je stvarno kruna naše karijere. Osvojili smo i prvenstvo i kup u motocrossu i supercrossu i jako smo ponosni na to. Prepoznatljivi smo u Hrvatskoj i jedna smo od boljih organizatora utrka prvenstva i ponosan sam na ljude koji sačinjavaju ovaj klub  – rekao je tajnik MK požega Promet, Zlatko Jaroš.





Nakon Gradske vijećnice članovi MK Požega Promet u Zlatnom lugu uručili su zahvalnice svim sponzorima, institucijama i medijima koji su im pomogli o ovom ostvarenju.



Pogledajte video s dodjele priznanja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI