Stoti dan škole: Sviđa mi se program jer učimo i zabavljamo se

Marko Špoler s prijateljicom iz razreda
(FOTO: Tomislav Milanović)

12.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6358

"Prvih sto dana u školi mi je prošlo dobro, zabavljam se s vršnjacima. Najdraži predmeti su mi hrvatski, matematika i tjelesni jer kad narastem želim biti nogometaš. Današnji program mi se sviđa jer učimo na zabavan način", rekao nam je Marko Špoler učenik 1.c razreda OŠ Julija Kempfa na današnjem obilježavanju prvih sto dana nastave u toj školi.



Stoti dan škole obilježava se u brojnim europskim zemljama. Cilj projekta je okupiti učenike i učitelje osnovnih škola koji su spremni kroz odabrane sadržaje obilježiti taj dan. U Hrvatskoj se obilježava po drugi put i u njemu sudjeluje oko 200 škola i 400 učitelja.


- Bilo mi je lijepo u ovih sto dana i jako volim ići u školu. Najdraži predmeti su mi vjeronauk i matematika. U grupi sam učenika koji su svladali brojenje do sto, ja sam to već puno puta uspjela. Sviđa mi se i torta koju smo dobili kao poklon što smo marljivi učenici – rekla nam je učenica 1.a razreda OŠ Julija Kempfa Ivančica Musić.




- Učenici naših prvih razreda uče brojati do sto, slagat će stotični kvadrat, ukrašavat ćemo krunu s brojem sto, sastavljat ćemo sličice od sto dugmića i imat ćemo još brojne druge edukativne sadržaje. Sve ono što oni uče primijenit će na jedan veseli i razigran način. Na kraju obilježavanja imat će veliki izazov – šutjeti i biti mirni sto sekundi što je nekima jako teško – rekla je Blanka Berger, učiteljica 1.a razreda OŠ Julija Kempfa.



Pogledajte fotogaleriju s prvašićima iz OŠ Julija Kempfa


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI