¨Donesite igračku u Katoličku školu; darovat ćemo ju bolesnoj djeci na pedijatriji¨

Igračke od drveta
(FOTO: Klementina Malčić)

10.02.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 3310

Učenici Katoličke osnovne škole u Požegi i ovaj puta, u korizmenom vremenu, žele pokazati svoje veliko srce. Uključeni u projekt `Dječje igračke: jučer, danas, sutra`, učenici dodatne nastave engleskoga jezika odlučili su se odreći jedne svoje igračke i darovati ju bolesnoj djeci odjela pedijatrije Opće županijske bolnice u Požegi.

- Kako bismo obradovali što veći broj djece svih uzrasta koje je bolest spriječila u uživanju okrilja svoga doma ili u druženju s prijateljima u školi, pozivamo vas da nam se pridružite i poklonite i vi jednu od svojih igračaka. Pokažimo ljubav i učinimo dobro djelo, vratimo osmjeh malim bolesnicima i učinimo im dane u bolnici ljepšima i veselijima - poručuju iz katoličke osnovne škole.

Igračke se mogu donijeti u školu od do 12.veljače, a u obzir dolaze plišane, didaktičke igračke, slagalice, društvene igre i slikovnice.  Igračka koju želite pokloniti mora biti čista, uredna, ispravna, bez sitnih dijelova ili oštrih rubova, slikovnice čiste, čitave i nepošarane, a društvene igre kompletne.


Osim igračaka za djecu, učenici ove škole prikupljaju društvene igre koje će darovati korisnicima Doma za starije i nemoćne u Velikoj.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI