Predstava ¨Davež¨ i ¨Helverova noć¨ samo dio bogatog programa u veljači

Kazimir Balog i dario Hak
(FOTO: Tomislav Milanović)

08.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 2402

"Radnja predstave se odvija u psihijatrijskoj ordinaciji gdje pacijent, "davež" izludi psihijatricu i njenog supruga psihijatra. Puna duhovitih scena predstava nasmijava do suza i prikazuje kako čovjek upornošću ruši zadane norme", radnja je predstave "Davež" koju je predstavio voditelj marketinga Gradskog kazališta Požega, Kazimir Balog.

Riječ je o predstavi "Scene Gorica" iz Velike Gorice u režiji Stojana Matavulja koja će gostovati u Gradskom kazalištu Požega 26. veljače u 20 sati. Uloge igraju Iskra Jirsak, Goran Malus i Marko Makovičić. Ulaznice se mogu kupiti svakim radnim danom od 8 do 14 sati u kazalištu, putem facebook stranice ili rezervirati na broj 034/273-161. Cijene su 50 kuna i 40 za umirovljenike, učenike i studente.

Osim gostovanja navedene predstave bogat program Gradskog Kazališta Požega za veljaču uz Baloga najavio je i voditelj SKAD-a i KAD-a, Dario Hak.


- Mali dio programa, smo obavili 6. i 7. veljače sa seminarom scenskog pokreta koji je pohađao SKAD i KAD. 13. i 14. veljače gostujemo u Karlovcu s dječjom predstavom "U potrazi za dijamantnom suzom". U isto vrijeme 13. u 20 sati je u Požegi repriza predstave Tuna Bunjavilo, a 14. ćemo imati valentinovski koncert Posegane. 17. veljače gostujemo s predstavom Tuna Bunjavilo u HNK u Varaždinu, a 19. veljače ćemo imati tri predstave "Kod Arke u osam". 23. veljače održat ćemo "Helverovu noć" za srednje škole i za kraj 27. i 28. veljače s početkom u 19 sati imamo 15 požeški plesokaz – najavio  je Dario Hak.




- Od ukupno 18 prijavljenih predstava među šest odabranih za nastup na festivalu "Mali Marulić" u Splitu je naša nova dječja predstava "U potrazi za dijamantnom suzom". Festival traje od 11. do 14. travnja. Predstava će se održati na velikoj pozornici Kazališta mladih u Splitu. Uistinu nam je drago što ćemo se predstaviti na ovom renomiranom dječjem festivalu hrvatske drame – dodao je Kazimir Balog. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI