Rekorderka Petra Lovrić: ¨Nadam se uspjehu u reprezentativnom dresu!¨

Sestre Petra i Martina Lovrić
(FOTO: Iz priv.kolek. P. Lovrić)

07.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 8247

Petra Lovrić devetnaestogodišnja je mlada košarkašica koja trenira košarku više od deset godina. Jučer je ostvarila svoj rekord zabivši 41 koš za Plamene na utakmici protiv ŽKK Vindi iz Varaždina. To je dovoljan podatak za malo pobliže upoznati Petru.

- Studentica sam prve godine Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Košarku sam počela trenirati uz svoje dvije starije sestre već u prvom razredu osnovne škole, a s još jednom, Martinom, još uvijek treniram i igram. Drago mi je što sestra i ja igramo zajedno jer mogu dosta naučiti od nje pošto je dulje od mene u košarci i iskusnija je, a i nitko se ne kuži bolje od dvije sestre na terenu - uz smijeh nam je ispričala mlada Lovrić.
 
Dodaje kako bi od uspjeha izdvojila sudjelovanje u reprezentaciji, igranje prve lige s klubom Plamen Požega te osvajanje 1. mjesta u A2 ligi već dugi niz godina.

- Prošle godine sam proglašena najboljom seniorkom grada što je jedan veliki uspjeh za mene. Par godina sam bila na širem popisu reprezentacije, nažalost nisam prošla dalje, bilo je tu i problema s ozljedom ali ove godine sam opet pozvana u U-20 reprezentaciju pa se nadam da ću uspjeti ove godine ako riješim faks - ispričala je Petra.






Kaže kako u budućnosti planira završiti fakultet jer je obrazovanje na prvom mjestu, a o eventualnom igranju za Osijek nije razmišljala.

- Trener Englman je odličan trener koji je zaslužan za moju i dobru igru ostalih igračica. Uz kvalitetno raspoređeno vrijeme i uz trud sve se uspije i nadam se da ću uspjeti uskladiti fakultet i igranje u Požegi kao što sam i do sada - za kraj je rekla Petra.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI