Petra Lovrić zabila 41 koš, srušila rekord i Varaždinke

Petra Lovrić na liniji slobodnih bacanja
(FOTO: Požeški sportski savez)

06.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 7045

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega danas su briljirale u pobjedi na gostovanju protiv ŽKK Vindi u Varaždinu. Bilo je 19 razlike, konačni rezultat 66:85. Samo osam igračica je putovalo, a imajući na umu ozljede požeških centara, ova pobjeda je tim impresivnija.

- Odigrali smo jednu zbilju izvrsnu utakmicu, jedan podatak govori o našoj premoći a to je 15 zabijenih trica u utakmici. Petra Lovrić je briljirala, od 85 koševa, ona je dala 41. To je rekord. U jednom trenutku je bilo i 30 razlike pa sam izveo Plamene i uveo Krijesnice - izjavio je trener Požežanki Vlado Englman.

Dodaje kako su desetkovani uspjeli danas pobijediti, osam putnica u Varaždin odigralo je vrhunsku utakmicu. Plamene su trenutačno druge na ljestvici odmah iza ŽKK Mursa. Bit će napeto do kraja prvenstva između ove dvije ekipe.


- Sljedeći vikend igramo na domaćem parketu, pozivam građane da dođu pogledati i podržati ove izvrsne cure u srazu protiv ŽKK Jabuka iz Zaprešića - za kraj rekao je Englman.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI