Poduzetnici ako vas zanimaju krediti, voditelj HBOR-a je u četvrtak u Požegi

Predavanje u HGK
(FOTO: Vjeran Blašković)

06.02.2016. | V.B.
Pregleda: 4205

U cilju što bolje informiranosti poduzetnika o novinama u kreditnim programima koje provodi Hrvatska banka za obnovu i razvitak, u četvrtak 11.02.2016. godine od 9 do 14 sati, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Požegi,  Vukovarska 6, održat će se Info dan HBOR-a.

Tom prilikom organizirat će se individualni razgovori poduzetnika koji su zainteresirani za korištenje kreditnih programa HBOR-a s voditeljem Područnog ureda HBOR-a za Slavoniju Borisom Čagalj.

"Kako individualni razgovori zahtijevaju definiranje termina razgovora za svakog sudionika, a zbog ograničenog vremena trajanja Info dana, molimo zainteresirane da se za poslovne razgovore prijave na tel. 034/273-260 ili na e-mail: [email protected] .


Podsjećamo da je HBOR razvojna i izvozna banka čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva. Poduzetnicima nudi vrlo povoljne kredite s povoljnijom kamatom, osiguranje izvoza (od političkih i od komercijalnih rizika), garancije i sl.", piše u pozivu poduzetnicima viši stručni suradnik u požeškoj Hrvatskoj gospodarskoj komori Marko Dumančić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI