Slikovnica ¨Leptir i mrav¨: Sviđa nam se i čitat ćemo ju često

Katja Tomašević i Erik Kožić
(FOTO: Tomislav Milanović)

05.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6741

"Jako volimo slikovnice sa životinjama tako da nam je i ova o mravu i leptiru jako lijepa. Leptir nas se najviše dojmio i čitat ćemo ju često. Pročitali smo puno slikovnica s mamom i tatom, a i s tetama u vrtiću  ih često čitamo. Uživali smo i u igrokazu, a i bojanka je jako lijepa", rekli su nam polaznici Dječjeg vrtića Radost, Katja Tomašević i Erik Kožić na današnjem predstavljanju slikovnice "Leptir i mrav" i bojanke s motivima Parka prirode Papuk.



Park prirode Papuk izdao je taj edukativni materijal kako bi upoznali djecu s Parkom i njegovim značajem i potrebom da ga se čuva i zaštiti. U sklopu promocije u prostorima Dječjeg vrtića Radost pripremljen je kostimirani igrokaz i edukativna radionica. Djelatnici Parka prirode Papuk podijelili su set bojanki i slikovnica.







- Slikovnica priča jednu prekrasnu priču o leptiru močvarnom plavcu koji je poseban jer ga u Hrvatskoj možemo naći samo na tri lokacije. Radi se o suživotu tog leptira s mravom i biljkom plućnom širištarom. Slikovnica uz naglašavanje značaja prirode ima i poučak da smo jedni drugima bitni kroz život – rekla je Kristina Kožić, ravnateljica Parka prirode Papuk.



Pogledajte fotogaleriju s današnjeg predstavljanja bojanke i slikovnice u vrtiću Radost



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI