Zašto se naplaćuje parkiranje na neuređenoj parceli? Iz Grada poručuju: Imamo to u vidu

Neuređeno parkiralište u Županijskoj ulici
(FOTO: Anđelko Banović)

04.02.2016. | T.Milanović/L.Galić
Pregleda: 5479

U redakciju nam se javio čitatelj s pitanjem vezanim za parkiralište u Županijskoj ulici, pored Porezne uprave. Zanima ga je li to parkiralište u vlasništvu Grada Požege, budući da gradska tvrtka "Komunalac" Požega na njemu naplaćuje parkiranje. Isto tako nezadovoljan je činjenicom da se parkiranje naplaćuje na neuređenoj površini, posutoj tucanikom te bez obilježenih parkirnih mjesta.







U Grad Požegu poslali smo stoga upit je li riječ o gradskoj parceli i ako je, zašto je neuređena.


Odgovoreno nam je da je parcela u Županijskoj ulici u vlasništvu Grada Požege, dok na istoj naplatu parkiranja vrši tvrtka Komunalac Požega d.o.o.

- Grad Požega ima u vidu problem ne samo toga, nego i svih drugih parkirališnih površina u gradu Požegi. Kada se riješi cjelokupan problem parkiranja u centru grada, onda će se moći kvalitetnije riješiti svi parkirališni potezi u gradu, uključujući i parkiralište u Županijskoj ulici. U ovom trenutku ukidanjem toga parkirališta samo bismo stvorili dodatne probleme s parkiranjem u centru grada - odgovorila nam je Jasminka Vodinelić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalne djelatnosti.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI