30-godišnjak teško ozlijeđen: Ima prijelom natkoljenice i zdjelice te opsežne kontuzije mozga i pluća (FOTO)

Prometna nesreća u Sulkovcima
(FOTO: Lidija Galić)

31.01.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 21714

30-godišnji mladić teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se 23,15 sati dogodila u Sulkovcima. U automobilu su bila još dvojica mladića.







- Bio je u teškom pijanom stanju. Zadobio je prijelom lijeve natkoljenice i zdjelice. Ima opsežne kontuzije mozga i pluća i riječ je o ozljedama opasnim za život. Trenutačno je u fazi stabiliziranja nakon čega su predviđeni operativni zahvati na nozi. Druga dvojica mladića su ambulantno liječeni - rekao nam je primarijus dr. Drago Gašpar, subspecijalist traumatolog u požeškoj bolnici.


Jutro poslije o strašnoj nesreći svjedoči potpuno uništen automobil koji su vatrogasci noćas morali rezati kako bi došli do unesrećenih. Susjedi su još uvijek u šoku.






- To je takav udarac bio da smo mislili da je bomba negdje bačena. Prije toga se ništa nije čulo, nikakvo kočenje. Mora da su prebzo uletjeli u ovaj zavoj. Kažu da su sva trojica iz Bučja - rekla nam je mještanka Sulkovaca.

- Cesta je bila puna ljudi. Svi su istrčali vidjeti što se dogodilo. Bio je mrkli mrak, dvoja kola hitne pomoći, policija, vatrogasci....jeziv prizor - dodaje dalje te kaže kako su dvojica putnika bili pri svijesti, no vozač je bio u puno težem stanju.

Iz policije doznajemo da su dvojica mladića koji su bili u automobilu zadobili lakše tjelesne ozljede.

- 30-godišnji vozač Opel Vectre, požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene je brzine sletio na putnu bankinu, udario je u prometni znak te potom u kolni ulaz. Došlo je do prevrtanja vozila na krov. U prometnoj je nesreći 30-godišnji vozač je teško tjelesno ozlijeđen, a putnici od 17 i 18 godina lakše. Protiv vozača slijedi prekršajni nalog - doznajemo iz policije.












































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI