Košarkaši na teško gostovanje bez dva prvotimca, u nedjelju Regionalna kadetska liga za košarkašice

Ana Vojtulek pod košem
(FOTO: Anđelko Banović)

29.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 7539

Košarkaši Košarkaškog kluba Požega ovog će vikenda u goste posljednjoj ekipi lige, KK Vrijednosnice OS Darda. Nakon poraza Požežana u prošlom kolu, ovu utakmicu će sigurno ići na pobjedu, posebice uzme li se u obzir činjenica da su Požežani na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s istim brojem bodova kao i KK Rekord tim. Ipak, trener Požege, Dario Rich je oprezan

- Vrijednosnice nisu tako loša ekipa, imaju par pobjeda, solidni su, posebice na domaćem terenu. Mi idemo bez dva najbolja igrača, Bušića i Hercega. Okosnicu ekipe će na ovom gostovanju činiti mlađi igrači, 1996. i 1997. godište - izjavio je Rich.
Utakmica je na rasporedu u subotu u 17 sati u Dardi.

Seniorke Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega su slobodne ovaj vikend, no kadetkinje igraju dva kola Regionalne kadetske lige u nedjelju od 10.30 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. O regionalnoj ligi smo već pisali, Požežanke se natječu u skupini s još sedam klubova, a to su Vodice, Brod na Savi i Zagreb iz Hrvatske, iz Slovenije Maribor i Athlete Celje, te iz Bosne i Hercegovine Livno i Fenix Banja Luka. U nedjelju je Požega domaćin, a za komentar smo pitali trenera Plamenih, Vladu Englmana.


- Mi smo pristali ove sezone igrati Regionalnu ligu kako bi razvijali naše dvije igračice, Anu Vojtulek i Martinu Pandža Brnić. Nažalost, obje su ozlijeđene pa neće moći igrati. Bilo kako bilo, cilj igranja ove lige je ostvaren, odigrali smo do sada sveukupno osam kola, a ovo kolo ćemo gurnuti u vatru i ostale igračice, tako da svako zlo za neko dobro - izjavio je Englman.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI