Ukradena tehnička oprema iz trgovine i novčanik iz automobila

Policija - ilustracija
(FOTO: Lidija Galić)

29.01.2016. | V.B.
Pregleda: 3362

Policijski službenici zaprimili su prijavu krađe koja se dogodila 14. siječnja 2016. godine u poslijepodnevnim satima u Industrijskoj ulici u Požegi. Nepoznati počinitelj ili više njih su iz trgovačkog centra ukrali tehničke uređaje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pokušaj krađe

U razdoblju 27./28. siječnja 2016. godine  u mjestu Livađani u lovištu je nepoznati počinitelj odstrijelio divlju svinju koju je ostavio na mjestu odstrjela. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.


Iz automobila otuđen novčanik


Policijskim službenicima 40-godišnjakinja je jučer prijavila da joj je tijekom dana u mjestu Poljana, u Antunovačkoj ulici, iz nezaključanog osobnog automobila marke Suzuki, kutinskih registarskih oznaka, netko otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI