Požežani uz prijetnju oružjem opljačkali kladionicu u Slav. Brodu

Pljačka
(FOTO: Ilustrativna fotografija)

27.01.2016. | 034portal
Pregleda: 8172

Prošlog četvrtka u Slavonskom Brodu je opljačkana sportska kladionica. Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da su pljačkaši dvojica Požežana od koji je jedan zadržan u istražnom zatvoru.

- Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi 21-godinu s područja Požege zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva. Sumnjiči ih se da su 21. siječnja oko 21 sat u Slavonskom Brodu u prostoru jedne sportske kladionice ušli maskirani i uz prijetnju vatrenim oružjem od 23-godišnje djelatnice zatražili novac. Nakon što im je djelatnica predala novac napustili su prostor kladionice - objavljeno je na internetskoj stranici PU Brodsko-posavske.

Ističe se nadalje, da je nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta je više tisuća kuna. Iste je večeri, navodi se dalje, policija u 23,45 sati u Slavonskom Brodu uhitila jednog od dvojice 21-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje ovog kaznenog djela, zbog čega je  sljedećeg dana uz kaznenu prijavu za kazneno djelo razbojništva predan pritvorskom nadzorniku.


- U ponedjeljak, 25. siječnja, uhićen je i drugi mladić zbog sumnje da je zajedno s ranije uhićenim i osumnjičenim počinio kazneno djelo razbojništva, te je jučer uz kaznenu prijavu doveden sucu istrage koji mu je odredio 30 dana istražnog zatvora - piše na portalu PU Brodsko-posavske.


Neslužbeno doznajemo da je jedan od počinitelja D.F, koji je policiji otprije poznat zbog pljačke zlatarnice u pješačkoj zoni u Požegi, potom krađe autobusa lani u lipnju te nekoliko drugih krađa.

Stanari Sajmišta, gdje živi jedan od njih, nisu bili raspoloženi za izjave, no rekli su nam da im nije nimalo ugodno živjeti u ulici u kojoj je malo-malo policija.

- Izgleda da je odlučio pljačkati i izvan naše županije - rekao je kratko jedan od susjeda.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI