Big band poklanja svima ¨Jam session¨, pratite ih i putem Android aplikacije

27.01.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5724

Da Požega ima vrhunski big band više nije vijest, to svi znaju, ali je vijest da su prvi big band u Hrvatskoj, a možda i šire, koji ima vlastitu Android aplikaciju.

- To je izradio naš član bariton/saksofonist Marijan Bagarić koji studira u Zagrebu. Aplikacija će se razvijati, a pruža sve bitne informacije o Big bandu Požega, biografije članova, linkove na YouTube i sve obavijesti o nastupima - priča nam voditelj BBP-a Zvjezdan Marjanović Aplikacija je besplatna i za Android uređaje može se preuzeti u Google play trgovini na ovom linku.




Povodom njihova 4. rođendana predstojeći vikend u Gradskom kazalištu bit će u jazz notama, a kao i uvijek pripremaju pregršt iznenađenja.


- Ulaznice za oba koncerta, u petak i subotu, su rasprodane. Dokazuje se da je Požega grad koji treba i voli kvalitetne kulturne događaje. Dolaze nam vrhunski solisti i glazbenici i bilo bi šteta da druženje završi samim krajem koncerta pa ove godine organiziramo i after hour partyje tzv. jam sessione. Prvi u petak u Kazališnoj kavani i drugi u subotu u caffe baru Eclipso u Njemačkoj ulici.





- Pozivamo sve da nam se pridruže. U Eclipsu u subotu članovi banda i gosti će u ležernijoj atmosferi izvoditi skladbe, tada imaju priliku zapravo pokazati svu svoju virtuoznost - kaže voditelj banda.

Dodaje kako je krenulo i snimanje nosača zvuka "I ovo je Slavonija" za koji su odabrali najbolje slavonske skladbe koje će izvoditi s poznatim hrvatskim pjevačima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI