Led u Vranduku očišćen; iz Komunalca poručuju: Javite nam kako bismo otklonili opasnost

Vranduk led
(FOTO: Čitatelj)

26.01.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 2787

Nakon što  je čitatelj iz požeške ulice Vranduk upozorio na led u toj ulici koji se stvara na kolniku zbog vode koja se slijeva s brda, istog su dana reagirali djelatnici Komunalca d.o.o. u čijoj je nadležnosti održavanje te ulice.

- Obilaskom terena utvrđeno je da se uslijed dugotrajno niskih temperatura i procjeđivanja vode iz brdskog izvora na jednom dijelu ulice u dužini cca 20 metara stvara led na kolniku koji je promptno istoga dana posut solju i sipinom za održavanje cesta - kažu iz Komunalca te ujedno pozivaju građane da, u slučaju sličnih situacija, nazovu Komunalac.

- Obzirom da se ovakve pojave mogu dogoditi i događaju i u drugim dijelovima grada molimo građane da ukoliko uoče ove ili slične pojave, odmah prijave u Komunalac Požega d.o.o. na dežurni telefon kako bi  zimska služba mogla žurno reagirati i otkloniti eventualne opasnosti za vozače i pješake - poručuju u odgovoru iz Komunalca d.o.o. koji potpisuje Marijan Madunić, voditelj Odjela za opće, pravne i kadrovske poslove.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI