Nikola Zeba u dresu HSV-a proglašen najboljim igračem njemačke regionalne lige

Nikola Zeba
(FOTO: Sportalo.hr)

23.01.2016. | Sportalo.hr/B. Miščević
Pregleda: 4988

Veličanin Nikola Zeba proglašen je najboljim igračem njemačke regionalne lige Hammoniastafel u kojoj nastupa u dresu treće momčadi bundesligaša HSV-a, piše portal Sportalo.hr. Nagrada mu je dodijeljena po izboru specijaliziranog nogometnog magazina Sport mikrofon iz Hamburga. Zeba je danas 29-godišnjak koji je 2014. godine otišao na probu u njemački HSV. Primljen je u ekipu, te od tada nastupa za treću momčad ovog njemačkog velikana.

- Lijep je osjećaj kada te u stranom svijetu ovako pohvale, ovo shvaćam kao nagradu za sve treninge na kojima, kao i na utakmicama, dajem sve od sebe. S obzirom na posao i godine nemam ambicija za ništa više od ovoga ali imam trenerske ambicije - izjavio je Nikola za Sportalo.hr.

Zeba je u Njemačku otišao trbuhom za kruhom, pa mu je igranje nogometa prije svega zadovoljstvo uz stalni posao. Kako je HSV 3 momčad sastavljena mahom od mladića do 22 godine, Nikola je postao i pomoćnik trenera Felixa Karcha.


- U budućnosti imam želju preuzeti drugu momčad, tako da sam upisao trenersku akademiju, od jeseni krećem sa školovanjem – rekao je Zeba.


Nikola igra na poziciji stopera, tako da je, s obzirom na poziciju sjajan podatak to da je u dosadašnjem dijelu sezone zabio čak 10 pogodaka, čime je najbolji strijelac momčadi, ali i deseti strijelac lige. Momčad Hamburger Sport Vereina 3 nakon 17 kola nalazi se na 4. poziciji s osvojenih 30 bodova.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI