Treneri Bognar i Bakula započeli s pripremama:¨Nema više igranja malog nogometa¨(FOTO)

Bakula predvodi pripreme
(FOTO: Bojan Miščević)

16.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 3982

Nogometaši Nogometnog kluba Slavija započeli su pripreme za proljetni dio 3.Hrvatske nogometne lige - Istok. S treninzima su krenuli jučer i nastavili danas, dok je naš drugi županijski trećeligaš, NK Slavonija, odradio prozivku i prvi trening jutros pod budnom palicom trenera Bakule.

- Imamo zacrtano sve što trebamo napraviti, to ćemo i napraviti. Vrijeme je zasad dobro, ako i ne bude, znat ćemo se prilagoditi. Neki igrači su se iz dvorane vratili na travnjake, mali nogomet nije dobar što se tiče tetiva i koljena, tako da od danas više nema igranja malog nogometa na parketu - izjavio je za 034portal trener Požežana Marijan Bakula.

Sličnog mišljenja je i trener Pleterničana, Dalibor Bognar.


- Samo po sebi se podrazumijeva da od početka priprema, odnosno od jučer, igrači Slavije ne smiju i neće igrati mali nogomet. Bojim se da će oni koji su bili aktivniji i igrali malonogometne turnire na parketu imati više zdravstvenih problema u pripremama nego oni koji su odmarali i lagano trenirali - rekao je Bognar.




Dodaje kako će pripreme trajati šest tjedana i to bi, prema predviđanjima, trebalo biti dovoljno kako bi se optimalno pripremili za nastavak prvenstva.

- Vikendom ćemo nastojati udarno trenirati zbog praktičnih razloga. Što se tiče dolazaka ili odlazaka iz kluba, sve bi trebalo ostati kako je i bilo. Prijelazni rok počinje za koji dan i trajat će do 15.2., nikad se ne zna hoće li netko htjeti otići ili doći, no zasad ova ekipa ide u obranu naslova - zaključio je Bognar.





Bakula kaže kako su se svi odazvali pozivu, a prave pripreme počinju od ponedjeljka. - Dečki su mladi i dobri, užitak je s njima raditi i mi ćemo dati sve od sebe kako bi sezonu završili u top pet ekipa lige - zaključio je Bakula.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI