Čuljak: Ne bi bilo iznenađenje da budemo prvaci lige

31.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11761

"Mi ćemo i ove sezone realno težiti k samom vrhu lige. Mislim da nikoga ne bismo iznenadili da osvojimo prvo mjesto", rekao je Petar Čuljak, donedavni kapetan, a danas tajnik Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice.

Slavija je u prvom kolu 3. hrvatske nogometne lige na domaćem stadionu pobijedila NK Đakovo rezultatom 1:0. Pogodak za Pleterničane postigao je Krešimir Brkić.

Krajem prošle sezone trojica iskusnih igrača Slavije, uključujući Čuljka, oprostili su se od aktivnog igranja u klubu, ali su zato stigli novi, mlađi Pleterničani.


- Blašković, Tokić, Valentić i Novak pokazali su da su juniori na koje se može računati. Ekipa je pomlađena i vjerujem da je to dobra zamjena za starije i iskusnije igrače. Zato očekujemo visok plasman u ligi - dodaje Čuljak u razgovoru za 034portal.


Drugi predstavnik Požeško-slavonske županije u 3. HNL, NK Lipik je izgubio u gostima protiv Slobodnice rezultatom 5:3.

U idućem kolu u subotu Slavija će gostovati u Vukovaru, gdje će igrati protiv donedavnog drugoligaša NK Vukovar 91, a Lipik će ugostiti NK Mladost iz Antina.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI