Čuljak: Ne bi bilo iznenađenje da budemo prvaci lige

31.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11799

"Mi ćemo i ove sezone realno težiti k samom vrhu lige. Mislim da nikoga ne bismo iznenadili da osvojimo prvo mjesto", rekao je Petar Čuljak, donedavni kapetan, a danas tajnik Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice.

Slavija je u prvom kolu 3. hrvatske nogometne lige na domaćem stadionu pobijedila NK Đakovo rezultatom 1:0. Pogodak za Pleterničane postigao je Krešimir Brkić.

Krajem prošle sezone trojica iskusnih igrača Slavije, uključujući Čuljka, oprostili su se od aktivnog igranja u klubu, ali su zato stigli novi, mlađi Pleterničani.


- Blašković, Tokić, Valentić i Novak pokazali su da su juniori na koje se može računati. Ekipa je pomlađena i vjerujem da je to dobra zamjena za starije i iskusnije igrače. Zato očekujemo visok plasman u ligi - dodaje Čuljak u razgovoru za 034portal.


Drugi predstavnik Požeško-slavonske županije u 3. HNL, NK Lipik je izgubio u gostima protiv Slobodnice rezultatom 5:3.

U idućem kolu u subotu Slavija će gostovati u Vukovaru, gdje će igrati protiv donedavnog drugoligaša NK Vukovar 91, a Lipik će ugostiti NK Mladost iz Antina.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI