Topalušić o Baški: Biste li vi bili zadovoljni da ste na mojem mjestu? Tražit ću zakonska rješenja

Robert Topalušić Orlović i Vladimir Englman
(FOTO: Mario Nakić)

12.01.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 12266

"Kad u nešto ulažete i pokušavate nešto stvoriti i raditi, razno-razni komentari vas bole. Bio sam ljut zbog greške koju sam napravio u natječaju oko cijene, ali  i OIB-a koji sam krivo naveo", kaže Robert Topalušić Orlović, ugostitelj iz Baške na otoku Krku koji je prije dvije godine u zakup uzeo požeško odmaralište, uložio u njega novac te mu je nekidan odbijena ponuda za daljnji zakup.

- Biste li vi bili zadovoljni da ste na mojem mjestu? Nisam u to krenuo s ciljem da bih to kupio. Susjed sam tom objektu i kad sam vidio kakvo je to ruglo i sramota bilo i vama i nama u Baški, želio sam nešto napraviti. Nisu mi ovakve stvari bile potrebne. Imam obitelj doma, živim obiteljski život, radim u svom selu i uzeo sam to s dobrom voljom - kaže Topalušić Orlović.

Ističe da je i dalje zainteresiran nastaviti s radom u tom objektu unatoč gubitku kojeg je imao u prvoj godini poslovanja.


- Naravno da sam zainteresiran za Bašku. Istina je da sam prvu godinu poslovao s gubitkom jer sam imao ulaganja, a pokazatelji za 2015. bit će poznati u veljači. Ako cijela ova priča padne u vodu, tražit ću zakonska rješenja i ne mogu unaprijed govoriti što bi bilo kad bi bilo - kaže.


Nije u kontaktu s gradskim čelnicima u Požegi jer, kaže, da jest, zasigurno bi za natječaj znao na vrijeme. Ovako ga je, prepričava, vidio u posljednji trenutak.
 
- Zato sam te propuste i napravio jer sam vidio u zadnji tren. Sve je bilo transparentno i nemam na koga biti ljut osim na sebe. Ne znam što će biti dalje i hoće li biti novi natječaj. Ne znam ni sam što ću napravio ako ostanem bez toga. Biste li vi ostavili sve što se uložili? Znam koliko sam se tamo i osobno naradio i koliko sam uložio, ali doista ne znam što dalje - zaključuje Robert Topalušić Orlović ne krijući razočarenje, ali i zabrinutost kako će se cijela priča završiti.

Da je prije dvije godine znao da će sve krenuti ovakvim tijekom, u cijelu priču, ne bi ni ulazio.

Valja podsjetiti da su još u svibnju 2014. gradski vijećnici iz vladajuće strukture, pa i sam predsjednik Gradskog vijeća Nino Smolčić, rekli kako ne vide razlog da se ne podrži produženje ugovora ŽKK. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI