Veteranski prvaci Božićnog turnira: ¨Nama je sve zafrkacija, počeli su se javljati i sponzori¨

Dražen Pekčec
(FOTO: Bojan Miščević)

10.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 8454

- Naš moto je zafrkancija, druženje prije i poslije, održavanje forme u ovim poznim godinama. Sve je ovo volonterski, nema tu članarine, love, putnih troškova. Cilj je zabavljati se, a nakon jutarnje tekme, najbolje sjedne hladno pivo - rekao je, ispijajući ga nakon jutrošnje tekme veteranske malonogometne lige, voditelj malonogometnog kluba Kelvin, Dražen Pekčec.

Kažu kako su im se nakon pobjede na Božićnom turniru, javili mnogi zainteresirani sponzori.
- Pogrebna društva, ekipa iz farmaceutske industrije za dizanje i spuštanje, osvježivanje pamćenja, Starački dom je pokazao interes da se na našim dresovima reklamiraju - u šali su ispričali dečki iz Kelvina.




Klub pod imenom Kelvin postoji od 2001. Kažu da su se svakako u početku zvali, Žuti vragovi i još neka divlja imena, na kraju, pošto su se nekako morali zvati, ispalo je Kelvin.


Malonogometna liga veterana Požege se igra svaku nedjelju od 8 do 12 sati te broji 10 klubova. Danas je odigrano 9. kolo. Loša predstava u drugom poluvremenu, u kojem su primili 4 gola od ekipe Vallis Aurea, bila je razlog svađe postarijih Kelvinovaca na terenu.

- Vodili smo 2:0, izgubili 4:2. Očito je došlo do pada spreme, nismo se posvađali tijekom cijelog Božićnog turnira, danas smo se uspjeli posvađati - ispričali su Kelvinovci.

Jurica Bešlić, najnoviji član ekipe kaže kako Pekčec ima šest funkcija u klubu.

- On je osnivač, igrač, kapetan, voditelj, sponzor i najveći navijač. Željko Mitrović, Dražen Pekčec i Mario Englman su od pionirskih dana skupa, 40 godina igraju i još uvijek prave iste greške - zaključio je, nakon današnjeg poraza, najmlađi član ekipe Jurica Bešlić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI