Veteranski prvaci Božićnog turnira: ¨Nama je sve zafrkacija, počeli su se javljati i sponzori¨

Dražen Pekčec
(FOTO: Bojan Miščević)

10.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 8431

- Naš moto je zafrkancija, druženje prije i poslije, održavanje forme u ovim poznim godinama. Sve je ovo volonterski, nema tu članarine, love, putnih troškova. Cilj je zabavljati se, a nakon jutarnje tekme, najbolje sjedne hladno pivo - rekao je, ispijajući ga nakon jutrošnje tekme veteranske malonogometne lige, voditelj malonogometnog kluba Kelvin, Dražen Pekčec.

Kažu kako su im se nakon pobjede na Božićnom turniru, javili mnogi zainteresirani sponzori.
- Pogrebna društva, ekipa iz farmaceutske industrije za dizanje i spuštanje, osvježivanje pamćenja, Starački dom je pokazao interes da se na našim dresovima reklamiraju - u šali su ispričali dečki iz Kelvina.




Klub pod imenom Kelvin postoji od 2001. Kažu da su se svakako u početku zvali, Žuti vragovi i još neka divlja imena, na kraju, pošto su se nekako morali zvati, ispalo je Kelvin.


Malonogometna liga veterana Požege se igra svaku nedjelju od 8 do 12 sati te broji 10 klubova. Danas je odigrano 9. kolo. Loša predstava u drugom poluvremenu, u kojem su primili 4 gola od ekipe Vallis Aurea, bila je razlog svađe postarijih Kelvinovaca na terenu.

- Vodili smo 2:0, izgubili 4:2. Očito je došlo do pada spreme, nismo se posvađali tijekom cijelog Božićnog turnira, danas smo se uspjeli posvađati - ispričali su Kelvinovci.

Jurica Bešlić, najnoviji član ekipe kaže kako Pekčec ima šest funkcija u klubu.

- On je osnivač, igrač, kapetan, voditelj, sponzor i najveći navijač. Željko Mitrović, Dražen Pekčec i Mario Englman su od pionirskih dana skupa, 40 godina igraju i još uvijek prave iste greške - zaključio je, nakon današnjeg poraza, najmlađi član ekipe Jurica Bešlić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI