Pioniri Slavonije treći u Vinkovcima: U utakmici za broncu pobijedili ekipu Frankopana 7:1

Mlađi pioniri Slavonije
(FOTO: Škola nogometa Požega)

10.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 4555

Mlađi pioniri Nogometnog kluba Slavonija, koji djeluje u sklopu Škole nogometa Požega, osvojili su treće mjesto na sinoć završenoj Zimskoj ligi grada Vinkovaca.

- Nakon odigranih 11 kola naši igrači se ponosno vraćaju u svoju Požegu sa medaljama oko vrata. Četiri vikenda su  igrači, zajedno sa trenerom Matejom Ivankovićem, putovali u Vinkovce da bi prikazali nogometne vještine koje su naučili u svojoj školi - izjavio je za 034portal Mario Raguž, voditelj Škole nogometa Požega.
Kaže kako su susrete odigravali protiv ekipa iz Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske i Osječko-baranjske županije.




- Naši igrači su u 11 kola ostvarili 10 pobjeda i jedan poraz te se tako plasirali u završnicu lige. U četvrtfinalu su odigrali utakmicu protiv NK Vitez i pobjedom od 6:1 prošli u polufinale. Po dva pogotka su postigli Luka Martić, Luka Polić i Matej Perić. U polufinalu su ih čekali igrači HNK Vukovar, u regularnom dijelu nije bilo pogodaka. Ovaj put lutrija odlučuje da će naša ekipa ipak igrati utakmicu za treće mjesto. U utakmici za broncu naši igrači uvjerljivo pobjeđuju ekipu Frankopana rezultatom 7:1, a pogotcima Ivana Lončarevića, Mateja Perića, te dva pogotka Luke Martića. Hat trik postiže Leo Papak - izvijestio je Raguž, te dodao:


"Na kraju lige u najbolju ekipu uvršten je naš igrač Matej Perić. U konačnici, ovaj uspjeh smatramo velikim zbog činjenice da su u ovom godištu putovali samo oni najhrabriji, koji su htjeli svoje učenje predstaviti i u drugim dijelovima Hrvatske."
Prvo mjesto na turniru je osvojio HNK Vukovar, na drugo mjesto su zasjeli mladi nogometaši HNK Cibalija. Igrači koji su nastupali u ligi u uzrastu 2005./2006. godišta su: Luka Fahr, Leo Papak, Luka Polić,Luka Martić, Matko Bulf, Ivan Lončarević, Toni Barišić i Matej Perić. Ekipu je vodio profesor Matej Ivanković.

- Zahvalio bi roditeljima koji su sudjelovali u organizaciji prijevoza i prihvatili ponudu sudjelovanja na zimskoj ligi koja u konačnici donosi nova nogometna iskustva i poznanstva za naše igrača - zaključio je Raguž.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI