Mateo Ivanešić iz Škole nogometa Požega najbolji strijelac veličkog turnira

Mateo Ivanešić s pokalom najboljeg strijelca turnira
(FOTO: Facebook Škole nogometa Požega)

09.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5853

4. zimski turnir u organizaciji nogometnog kluba Papuk održan je jučer u Velikoj u kategoriji mlađi pioniri. Ekipa Škole nogometa Požega ostvarila je drugo mjesto, dok su prvaci dečki iz nogometnog kluba Hajduk iz Pakraca. Igralo se u komadu po 15 minuta, sudjelovalo je 10 ekipa podijeljenih u dvije skupine.

- Odigrali smo četiri utakmice u skupini pobijedivši Kaptol 2 rezultatom 3:0. Strijelci su bili Đaković, Pisker, Milosavljević. U sljedećoj utakmici stradalo je Tim Osvježenje rezultatom 6:0. Strijelci su bili Ivanešić s tri, Đaković i Anić s jednim, te jedan autogol Kuzmičana. Hajduk iz Pakraca je u prvom ogledu svladan 4:0. Đaković i Ivanešić su se svaki po dva puta upisali u listu strijelaca, te Papuk 2 rezultatom 3:0. U polufinalu pobjeđujemo Kaptol 1 rezultatom 3:0. Strijelci su bili Domazet, Milobara i Machaček, a u finalu gubimo od Hajduka 1:0 - izjavio je trener Požežana Mario Raguž te dodao:
"Danas u finalu jednostavno nije išlo u realizaciji i nogomet vraća ali smo zadovoljni ostvarenim jer je tempo utakmica na visokoj razini i svaka minuta nam je bitna u organizaciji natjecanja tako da su i igrači došli do zamora. Najbolji strijelac turnira je naš Mateo Ivanešić. Čestitke Hajduku na osvojenom turniru."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI