Pisarović, Brus i Ugrčić se pripremaju za maraton u Linzu: Trčanje po snijegu nije problem

Vinko Pisarović i Marijan Brus
(FOTO: Aleksandar Grlić)

08.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5928

Trčanje u Požegi je popularno, to je stara vijest. Druga generacija trkača u Školi trčanja Požega počela je sa svojim programom prije mjesec dana. Kako je trčati po snijegu i ledu, pitali smo Vinka Pisarovića koji se ovih dana priprema za travanjski maraton u Linzu.

- Zeznuto je trčati po ovakvim uvjetima, ne zbog snijega nego zbog leda. Na svu sreću, kod kuće imam traku za trčanje pa to olakšava stvari, no danas ću prvi put istrčati van i pokušati barem deset kilometara odraditi.

Dodaje kako je za maraton u Linzu sprema s još dvojicom trkačkih kolega, Marijanom Brusom i Goranom Ugrčićem.


- Linški maraton je drugi najpopularniji u Austriji nakon bečkog. Dolaze trkači iz cijelog svijeta, a moj cilj je popraviti vrijeme koje sam postavio prošle godine u Beču.


Da trkačkim entuzijastima vrijeme nije problem dokazuje i činjenica da će, u sklopu priprema, njih trojica u nedjelju otrčati svaki po 33 kilometra.

- Start je kod Konzuma, trčimo šetnjicom prema Dankiću i preko mosta do groblja i nazad, te tako jedno 4-5 puta - zaključio je Pisarović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI