Vallis Aurea se vratili iz mrtvih i osvojili Božićni turnir

Igrači Vallis Auree
(FOTO: Bojan Miščević)

07.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5969

Vallis Aurea pobjednik je 25.Božićnog malonogometnog turnira. Naime, oni su sinoć pobijedili ekipu Caffe bar Rubikon u sportskoj dvorani Tomislav Pirc.






Nakon 40 minuta dobre, brze i atraktivne igre, rezultat na semaforu bio je 2:2. Rubikon je bolje otvorio utakmicu i stvorio više prilika, a to im se isplatilo dvije minute prije kraja prvog dijela kada je Nikola Eller zabio s pet metara, nakon dobre akcije kod izvođenja kornera. Kada je isti igrač u 26. minuti povisio na 0:2 činilo se da će Rubikon obraniti naslov.


Vallis Aurea nije djelovala kao da može nešto učiniti pogotovo jer su njeni igrači već pomalo gubili snagu, a na klupi su imali samo dvije rezerve dok je Rubikon imao dužu klupu sa četiri rezervna igrača. Ali i u ovoj utakmici se pokazalo da 2:0 u nogometu, pogotovo u malom, nije neka velika prednost.





Mario Majstorović je u 35. minuti smanjio rezultat na 1:2 i donio nadu svojim suigračima. Minutu prije kraja Josip Jakovljević sa desetak metara prizemnim udarcem postiže pogodak za 2:2 i donosi svojoj ekipi izjednačenje i priliku da dođu do naslova izvođenjem penala što su i učinili.

Dario Terzić iz Rubikona proglašen je najboljim strijelcem, Tomislav Valentić iz Vallis Auree najboljim igračem, dok je najboljim vratarom 25. BMNT "Požega 2015" proglašen Ivan Petković, također iz Vallis Auree.





Vallis Aurea osvojila je nagradu od 20 tisuća kuna, dok je Rubikon  nagrađen sa 10 tisuća kuna.

U utakmici za treće mjesto, Percom dostava plina Slavonski Brod, su bili bolji od Caffe bar Vertigo rezultatom 5:1. Percom je osvojio 5 tisuća kuna, a Vertigo 2.500 kuna.















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI