Vallis Aurea i Rubikon danas igraju za trofej Božićnog turnira, Percom i Vertigo za 3. mjesto

Polufinalna utakmica
(FOTO: Bojan Miščević)

06.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 3895

Finalisti 25. Božićnog malonogometnog turnira su ekipe Vallis Auree i Caffe bar Rubikon. Sinoć su odigrane polufinalne utakmice u sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

Prva utakmica na rasporedu bila je ona između Vallis Auree i Percom dostava plina Slavonski Brod. Nakon 40 minuta, rezultat na semaforu bio je 1:1 te se pristupilo izvođenju sedmeraca u kojem su bolji bili igrači Vallis Auree. U drugom poluvremenu došlo je do jedne čudne situacije u kojoj je igrač Percoma dobio isključenje zbog prigovora na četiri minute. Kako to već u nogometu biva, pa tako i u malom nogometu, poraženi su bili ljuti na suce.







- Sudačke odluke ni u četvrtfinalu ni danas nisu na našu stranu, blago rečeno. Ne znam što je ovo u drugom poluvremenu bilo. Sudac je isključio igrača s klupe zbog prigovora, a on je samo tražio prekršaj na našem golmanu što je i bio. Isključenje traje dvije minute, naš je igrač je dobio četiri minute isključenja. Mi smo se u tom vremenu obranili kao pravi dečki, na kraju na penale nismo imali sreće. Pokazali smo dobar nogomet, tu smo svake godine, nagodinu se nadam da ćemo imati više sreće - izjavio je, vidno iznerviran suđenjem, trener brodske ekipe Mario Petrović.

Pitali smo za komentar i delegata utakmice Željka Mitrovića.

- Igrač je dobio izravni crveni karton. Po pravilima i propozicijama, za to je kazna isključenja igrača u trajanju od četiri minute. Već smo takav slučaj imali na ovogodišnjem turniru i uvijek je tako bilo - rekao je Mitrović.



Najiskusniji član pleterničke ekipe, golman Ivan Majetić zadovoljan je nastupom Pleterničana na turniru.

- Skupina je bila teška, jedva smo ju prošli. Što se tiče današnje utakmice, po meni su sudačke odluke u redu. Zapisnički stol je reagirao po pravilima i nema se tu što više dodati. Finale protiv Rubikona će biti teško, oni su odlična ekipa - izjavio je Majetić.

Caffe bar Rubikon, teže od očekivanog, svladao je Caffe bar Vertigo. Nakon 40 minuta igre, završilo je 0:0, a Rubikon je imao više sreće i preciznosti u izvođenju penala, te tako danas ima priliku danas osvojiti požeški Božićni turnir.

Finale je na rasporedu danas u 20.30, dok će za treće mjesto Percom i Vertigo igrati u 18 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI