Venje i Hrnjevac okovani ledom, stanovnici ne mogu nikuda: ¨Bacite sol!¨ (VIDEO)

Zaleđena cesta u Venju
(FOTO: Čitatelj)

06.01.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 7773

Stanovnici mnogih potpapučkih naselja, kao i stanovnici Venja i Hrnjvca u kutjevačkom kraju javljaju nam kako su okovani ledom i kako ne mogu nikuda.

"Selo Venje, od sinoć potpuno zaleđena cesta, ljudi ne mogu u selo ni izvan njega. Penjanje na brdo od glavne ceste do sela traje 20 min (2 km) i to iz desetog pokusaja, uz bankinu. Nitko nije prošao i posipao sol, a izgleda da će tako i ostati", javlja nam čitatelj u putem naše Facebook stranice.

"Venje i hrnjevac pod ledom nemože nitko nikuda treba baciti sol", napisala nam je čitateljica".


Čitatelj iz Drage pored Velike poslao nam je ovaj video.




Ravnatelj Županijskih uprava za ceste Mijo Jozak rekao nam je da su sve ekipe na terenu i da znaju za problem.

- Temperatura je noćas bila niska i zamrznulo se sve, bilo je dosta ručnog rada. Znamo za ovaj problem i riješit ćemo to tijekom poslijepodneva. To će biti riješeno do tri, četiri sata poslijepodne - rekao nam je Jozak.

Podsjećamo da su zbog poledice za sav promet zatvorene županijska cesta 4100 Požega-Lipovac i županijska cesta 4030 Kutjevo-Orahovica.

"Ovo je relacija Nova Lipa - Stara Lipa i skokak u Novoj Lipi. Jučer u 11 sati prijavljeno je da treba čistiti. Tako su rekli u Centru 112 kada sam danas zvao da se dode očisititi jer se sve poledilo i ne može se niti hodati niti izići s autom", javio nam je čitatelj i posalo fotografiju.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI