3. album Lošeg primjera ¨Slikovnica¨: Pjesme govore o problemima političkog svijeta, ali i privatnog života

Loš primjer
(FOTO: Facebook)

03.01.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3784

Izašao je treći album poznatog požeškog heavy-punk benda "Lošeg primjer" pod nazivom "Slikovnica". Pjesme naslova kao što su "Buđenje", "Nišan" i "Čekam dan" govore o problemima političkog svijeta, ali i privatnog života. Tekstovi su popraćeni žestokim i brzim punk rifovima.




- Neke su pjesme na albumu izvučene iz naftalina i obrađene, a neke su u potpunosti nove. Stil je heavy punk sa primjesama funka. Na albumu je devet pjesama koje se za sada mogu čuti na internetu. Planiramo napraviti i neki "fizički oblik" na CD-ima, a možda i USB stickovima – rekao je autor svih tekstova Filip Sertić.





Uz Filipa koji pjeva i svira gitaru, na snimanju albuma sudjelovali su standardni članovi Lošeg primjera: Denis Treskanica na gitari, Nenad Ogrizović na bubnjevima i Bojan Rafajac na bas gitari. Album možete besplatno poslušati na Facebook stranici Lošeg primjera:

https://www.facebook.com/losprimjer/?fref=nf


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI