U četiri minute nogometaši Vallis Auree okrenuli rezultat te prošli u četvrtinu finala

Utakmica između Rubikona i Alabama Mojito bara
(FOTO: Bojan Miščević)

02.01.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5014

Dobrano ispunjena sportska dvorana Tomislav Pirc večeras je bila poprište četiri utakmice osmine finala 25. Božićnog malonogometnog turnira Požega 2015. Utakmice u ovoj fazi natjecanja traju po 40 minuta. U prvoj utakmici koja je započela u 19 sati susreli su se ekipe MNK Moby Dick iz Batrine i Crna legija. Rezultat je bio 3:1, a strijelci za pobjedničku ekipu bili su Krunoslav Dubravac, Goran Abramović i Tomislav Jurković. Za Legionare utješni pogodak postigao je Valentino Podobnik.

Najuzbudljivija utakmica bila je ona između Vallis Auree i MNK Plamen. U utakmici punoj preokreta, koja je na kraju završila 6:3 za Vallis Aureu, poveli su "gosti" pogotkom Mirka Bošnjaka u 7. minuti. U 15. minuti izjednačava Mario Majstorović, da bi Josip Šipura, u 21. minuti, opet donio vodstvo Plamenu. Nakon samo dvije minute na 2:2 izjednačio je Ivan Peharda. U 25. minuti za 3:2 zabija Josip Jakovljević te tako okreće rezultat u korist Vallis Auree, koja je samo četiri minute prije gubila rezultatom 1:2. Plamenovci se drugim pogotkom Josipa Šipure vraćaju u igru, no što se njih tiče, tu su i stali. Egal je trajao pet minuta kada na 4:3 povisuje Vinko Ančurovski, a praktički je utakmica bila gotova tri minute prije kraja kada Plamenovci primaju autogol. Do kraja se u listu strijelaca upisao još Tomislav Valentić koji je zabio šesti gol za Vallis Aureu.

Tvrdu i čvrstu utakmicu odigrali su ekipe Autodijelovi Tokić i Varteks 97. Kada se već mislilo da će utakmica otići u produžetak, nakon jednog nabacivanja, Marko Banožić zabija za pobjedu i prolaz Autodijelova. Ekipa Varteksa 97 je sastavljena mahom od juniora Slavije koji se nisu lako pomirili s porazom, tako da je malo zaiskrilo među igračima nakon utakmice.


U posljednjoj današnjoj utakmici Caffe bar Rubikon pomeo je parket MNK Alabama Mojito bar. Naime, rezultat je bio čak 9:0 za Novogradiščane. Branitelj naslova očekivano je prošao u četvrtfinale turnira.
 
- Igra se dosta dobar nogomet, zadovoljan sam. Iznenađenja su uvijek moguća, po meni jedno od najvećih neugodnih iznenađenja je ispadanje Četiri šanka. Ipak, od 16 ekipa koji su bili nositelji i podnositelji u osminu finala prošlo je 14, tako da smo dobro procijenili i ocijenili ekipe. Zadovoljan sam i odazivom publike, i sami vidite da je dosta ljudi večeras došlo a kako turnir ide prema svom kraju, očekujem još i više - izjavio je Željko Mitrović, tajnik Požeškog sportskog saveza koji je organizator turnira.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI