Crna legija, Vallis aurea i SMC Pleternica kao prvoplasirani idu u osminu finala

Božićni malonogometni turnir Požega 2015.
(FOTO: PŠS)

31.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4324

Utakmice posljednjeg, osmog dana prvog dijela natjecanja, odigrane su sinoć u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Tko su putnici u osminu finala, saznali smo od voditelja turnira Jurice Bešlića.

- Crna legija je rezultatom 2:0 bila bolja od Varteksa 97., te su tako, protiv izravnog konkurenta, zasjeli na prvo mjesto skupine 4. Pogotke su postigli Matej Kolembus i Nevio Berdi - rekao je Bešlić te dodao:

"Vallis Aurea je rezultatom 3:1 svladala branitelje naslova igrače novogradiškog Caffe bara Rubikon. Pogotke za Aureu postigli su Tomislav Valentić, Josip Jakovljević i Danijel Štavlić. Za Rubikon jedini strijelac bio je Dario Terzić. U slučaju poraza Vallis Aurea bi ispala od natjecanja jer je imala četiri boda, koliko je osvojila i ekipa Restorana Stari grad koja je imala i prednost nakon penala u međusobnom omjeru. Igrači Vallis Auree uspjeli su doći do sva tri boda i prvog mjesta u skupini 1 sa 7 bodova dok će Rubikon u osminu finala kao drugoplasirana ekipa sa 6 osvojenih bodova."


Od Bešlića saznajemo kako je SMC Pleternica  pobjedom nad NK Slavonijom juniori rezultatom 3:0 došla do prvog mjesta u skupini 8., dok će juniori Slavonije u osminu finala kao drugoplasirana ekipa te skupine. Pogotke su postigli Duje Tokić, Tomislav Žuljević i Jurica Marčinković.


NK Parasan Golobrdci je svoj susret dobio bez borbe rezultatom 3:0 jer se ekipa Club Saloona nije pojavila u predviđeno vrijeme.  




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI