Polagali za KYU pojaseve: Luka ima 13 godina i već je nositelj crnog pojasa (VIDEO)

Luka Brus
(FOTO: Bojan Miščević)

30.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4658

Članovi Karate do klub Požega, nakon četverodnevnog seminara na kojem se 19 kandidata pripremalo za polaganje, danas su odradili završno polaganje za KYU pojaseve.

- Trenutačno sam instruktor u klubu, te pomažem treneru što se tiče tehnika i polaganja. Svatko ima program koji mora savladati za određeni pojas da bi ga položio, naučiti kako se tehnike zovu i izvesti ih - izjavio je 13 - godišnji nositelj crnog pojasa Luka Brus.

Za prvi bijeli pojas je položilo dvoje kandidata, a jedan za drugi bijeli pojas. Petoro kandidata, nakon današnjeg polaganja, postali su nositelji žutog pojasa, te po jedan kandidat narančastog i zelenog. Za plavi i ljubičasti pojas položila su dva, odnosno tri kandidata.








Lovro Blažević i Valentina Kristić, o kojima smo pisali, položili su za prvi odnosno drugi smeđi pojas, dok je jedini kandidat za crni pojas 1. DAN bio Marko Janjiš.

- U svom programu rada imamo obvezu dvaput godišnje napraviti seminar s polaganjem. Seminar traje 20 sati, nakon toga slijedi završno polaganje. Seminar i polaganje organiziramo za vrijeme praznika zbog velikog broja školske djece - objasnio je glavni trener u klubu, Zdenko Oroz.






Mladi nositelj crnog pojasa Brus je zaključio kako najčešće svi prođu jer se stvarno trude i dobro pripreme za polaganje, što se iz priloženoga i vidi.

Soundset Požega on Tuesday, December 29, 2015



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI