Menadžeri poslovnog razvoja: Pomagat će poduzetnicima u realizaciji ideja

Menadžeri poslovnog razvoja
(FOTO: Tomislav Milanović)

30.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6244

Devet sudionika edukacije u projektu "Menadžeri poslovnog razvoja" danas su u Gradu Požegi dobili certifikat za menadžere poslovnog razvoja. Cilj edukacije je osnaživanje znanja mladih visokoobrazovanih ljudi i poticaj na samozapošljavanje.



- Četvero dobitnika današnjeg certifikata radit će dalje s nama u Uredu za europske integracije pri otvorenju BDTF ureda koji će biti sredinom siječnja. Pokazat će sposobnosti i kompetencije koje su stekli. Pomoći će našim lokalnim poduzetnicima u upoznavanju s razvojnim planovima, ciljevima, misijama i idejama. U sedam mjeseci, do kolovoza 2016. godine naš ured će biti središte za sve informacije koje će poduzetnici trebati kako bi unaprijedili svoje poslovanje, a možda i osnovali neko novo. Drago nam je da ste prepoznali cijelu ideju i usvojili sve što smo vam htjeli pružiti s tim projektom – rekla je voditeljica projekta pri Uredu za europske integracije, Ines Čevapović.





Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Grad Požega u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom te Razvojnom agencijom Sisačko-moslavačke županije. 

BDTF ured se otvara u siječnju na sedam mjeseci. U njemu će četvero sudionika iz programa "Menadžeri poslovnog razvoja" pružati informacije mladim poduzetnicima. Lokacija ureda biti će samom središtu grada čije će troškove pokriti Fondovi EU. Točna lokacija biti će poznata početkom siječnja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI