Udruga ¨Tomo Perić¨ darivala djecu istoimene područne škole

Bučki mališani i gosti u razredu
(FOTO: Anđelko Banović)

23.12.2015. | Vesna Milković
Pregleda: 2839

Udruga za sport i rekreaciju"Tomo Perić" darivala je danas djecu istoimene područneškole Buk. Nakon prigodnog programa koji su s mališanima uvježbaleučiteljice Terezija Zečević i Reza Miler, poklone djeci jepodijelila Janja Perić, majka poginulog hrvatskog branitelja pokome su i udruga i škola dobile ime.

- Željeli smo obradovatidjecu pa smo im pripremili raznovrsne poklone u kojima, međuostalim, ima i igrački, kapa te raznog školskog pribora. Ovo jeprva godina kako darujemo djecu ali se nadam da će to postatitradicija, kazao je predsjednik Udruge "Tomo Perić" BrankoPolić.

Osim 15-ero mališana, koliko ih trenutno ima u bučkojškoli, poklone su dobile i učiteljice, Dorotea Valenta umirovljenanastavnica iz Pleternice koja surađuje s bučkom školom, bivšaučiteljica Marica Mazal, spremačica Marija Mikšik i ravnateljmatične škole fra Kaje Adžića Hrvoje Galić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI