Udruga ¨Tomo Perić¨ darivala djecu istoimene područne škole

Bučki mališani i gosti u razredu
(FOTO: Anđelko Banović)

23.12.2015. | Vesna Milković
Pregleda: 2847

Udruga za sport i rekreaciju"Tomo Perić" darivala je danas djecu istoimene područneškole Buk. Nakon prigodnog programa koji su s mališanima uvježbaleučiteljice Terezija Zečević i Reza Miler, poklone djeci jepodijelila Janja Perić, majka poginulog hrvatskog branitelja pokome su i udruga i škola dobile ime.

- Željeli smo obradovatidjecu pa smo im pripremili raznovrsne poklone u kojima, međuostalim, ima i igrački, kapa te raznog školskog pribora. Ovo jeprva godina kako darujemo djecu ali se nadam da će to postatitradicija, kazao je predsjednik Udruge "Tomo Perić" BrankoPolić.

Osim 15-ero mališana, koliko ih trenutno ima u bučkojškoli, poklone su dobile i učiteljice, Dorotea Valenta umirovljenanastavnica iz Pleternice koja surađuje s bučkom školom, bivšaučiteljica Marica Mazal, spremačica Marija Mikšik i ravnateljmatične škole fra Kaje Adžića Hrvoje Galić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI