Centar za socijalnu skrb darivao svoje korisnike

Darivanje-Centar za socijalnu skrb
(FOTO: Centar za socijalnu skrb, Požega)

22.12.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 4191

Djeca s poteškoćama, odrasle osobe s invaliditetom, mentalnim i tjelesnim oštećenjima, djeca iz udomiteljskih obitelji te mladi roditelji i obitelji kojima je potrebna podrška dobili su danas darove Centra za socijalnu skrb Požega.



- Smatramo da su navedene kategorije posebno ugrožene i socijalno isključene iz svoje zajednice te da su potrebna sva nastojanja da ih integriramo u zajednicu i međusobno povežemo. Navedeni korisnici su uključeni u programe Centra za socijalnu skrb Požega, podružnica Obiteljski centar i u velikom broju slučajeva tjedno druženje i provođenje vremena im je jedina uključenost u društvo - kažu iz Centra.
Poklone je dobilo više od 150 korisnika, a darivanje su uljepšali učenici Glazbene škole u Požegi i Dječji zbor Tintilinići.





- Želja nam je bila danas okupiti korisnike iz sustava socijalne skrbi, da zajednički zaokružimo ovu godinu, proslavimo Božićne blagdane i zaželimo si svi zajedno sretnu i uspješnu Novu Godinu. Ovakva druženja nama radnicima puno znače, da iskažemo podršku korisnicima i ovim neformalnim putem osim one koju svakodnevno pružamo u Centru za socijalnu skrb Požega. Bez ovakvih događanja nama radnicima ne bi Božić bio u potpunosti ispunjen. Slična darivanja smo imali i do sada, nedavno je i Udruga Svitak imala darivanje korisnika te se nadamo da ćemo nagodinu moći ovu organizaciju dodatno proširiti. Upućujemo i poziv gradovima i općinama na području naše Županije da nam pomognu i organiziraju darivanja, kako bi sva djeca i drugi korisnici iz sustava socijalne skrbi dobili poklon i priliku se prigodno podružiti povodom Božićnih blagdana. Naš svakodnevni posao se odnosi na brigu za obitelji koje nemaju jednake mogućnosti te nas ova druženja ohrabruju i daju nam poticaj da budemo još bolji - poručuju iz požeškog Centra za socijalnu skrb.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI