¨U Tekiji su samo 2 SDP-ovca koji sigurno ne bi rekli lijepu riječ za ovakvo političko prostituiranje¨

Marijan Cesarik (SDP)
(FOTO: Lidija Galić)

21.12.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 6314

Na tekst o zapošljavanju supruge gradskog vijećnika Danijela Božića u Tekiji d.o.o. reagirao je danas predsjednik gradskog SDP-a Marijan Cesarik. Sporan je, naime, dio teksta gdje Božić kaže da "u Tekiji radi većina SDP-ovaca, a od supruge brat je jedan od najviših dužnosnika SDP-a. Možda su oni rekli koju lijepu riječ ili njih pet-šest koji su odlučivali o tome tko je najbolji.

- Ako je HDSSB-ov otpadnik prodao dušu vragu (HDZ)  koji će ga za 18 mjeseci  poput jednokratnog Always uloška i odbaciti njegovo je demokratsko pravo i osobna odgovornost prema onima koji su na prošlim lokalnim izborima dali povjerenje onoj stranci kojoj se ušuljao na listu. I to nam nije ni sporno ni čudno, bilo je samo pitanje potrebe i vremena jer od takvih se drugo niti nije moglo očekivati. No, u toj svojoj Naturella-trampi (dizanje ruke za proračun i zapošljavanje supruge u Tekiji) da bi prikrio sebe i prave mafijaške kumove s kojima je u deall-u, pokušao je tom svojom prljavštinom umazati i SDP, podmećući i sugerirajući kako je "u Tekiji većina SDP-ovaca, koji su možda za njegovu suprugu rekli koju lijepu riječ" pa je eto tako i zaposlena - kaže Cesarik.

- Ističemo kako  su od 100-tinjak zaposlenih u Tekiji samo dva SDP-ovca koja sigurno nisu, niti bi ih tko što i pitao, a niti bi rekli bilo kakvu lijepu riječ za ovakvo političko prostituiranje jednog konvertita - dodao je. Cesarik u svom priopćenju.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI