Đurčević Paukner:¨Znam da su cure ekipa na terenu i vjerujem da možemo još jače i bolje¨

ŽOK Vallis Aurea, Vallisice, odbojka, odbojkašice
(FOTO: Tomislav Milanović)

20.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 3418

Odbojkašice Odbojkaškog kluba Vallis Aurea izgubile su sinoć posljednju utakmicu jesenskog dijela sezone od OK Sportik iz Zagreba rezultatom 3:1 u setovima. Za razliku od dosadašnjih partija, djevojke su skupo prodale kožu ovaj put i dobro namučile Zagrepčanke. U prvom setu su Vallisice dobile 25:18, da bi u ostalim setovima odlučivala sportska sreća, završilo je 24:26, 20:25 i 25:27.

- Nakon odigranih deset utakmica, koje su završile porazom, moram reći da nisam zadovoljna rezultatima i trenutnim mjestom na tablici, ali kad se sjetim prve utakmice i ove posljednje, moram pohvaliti cure jer se vidi veliki napredak. Bile su borbene, dobro su igrale, ovaj put sam igrom zadovoljna - izjavila je trenerica Ana Đurčević Paukner.

Dodaje kako su ipak mlada ekipa i da još trebaju skupljati iskustvo.


- Bit će tu još uigravanja, dobrih i loših prijema, smečeva, servi, truda, znoja jer to je sve dio sporta. Naravno, kao i u životu, tako i u sportu ima međusobnih trzavica, loših dana, problema. Znam da su cure ekipa na terenu i vjerujem da možemo još jače i bolje što se nadam da ćemo i pokazati u drugom dijelu sezone. Iz osobnih razloga nisam od početka priprema bila s njima, no napredak se vidi i uvjerena sam da će nastavak sezone biti puno bolji - zaključila je Đurčević Paukner.



 







 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI