Sezonu završili s četiri medalje; Kapetanović najbolji u Full Contactu

KBK Bushido
(FOTO: KBK Bushido)

14.12.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 2994

Jedno zlato, dva srebra , jednu broncu i pehar za najboljeg seniorskog borca u Full Contactu osvojili su požeški Kick boksači ovoga vikenda u Zagrebu na završnom turniru u kickboxingu za 2015. godinu. Nastupilo je 550 natjecatelja iz 77 klubova i osam država.

- Stariji kadet Filip Gretić koji je nastupio u disciplini Kick light do - 63 kilograma osvojio je drugo mjesto i srebrenu medalju. Nakon uvjerljive pobjede u polufinalu rezultatom 3:0, finalni je meč morao predati nakon jakog udarca u glavu. Josip Jurić nastupio je također u disciplini Kick light seniori do 63 kilograma. Bio mu je to prvi nastup. Izgubio je u finalu od turskog predstavnika te osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju. Tomislav Ivčetić nastupio je u disciplini K1Stayl te osvojio brončanu medalju. Mladi kickboxsač Karlo Kapetanović nastupio je u disciplini Full Contact seniori do 67 kg. Ovo mu je bilo prvo natjecanje na kojem je pokazao veliku srčanost, spremnost i želju  za pobjedom. Karlo je polufinalni meč dobio jednoglasnom odlukom sudaca 3:0. Finalni meč pobijedio je odlukom sudaca 2:1. Srčanošću te atraktivnim i čvrstim  mečevima proglašen je za najboljeg seniorskog borca u Full Contactu - kaže Igor Krizmanić, predsjednik KBK BuShido.

Dodaje da su rezultati priznanje klubu , njegovim borcima ali i trenerima  na predanom i kontinuiranom radu sa svim dobnim uzrastima. Poslije praznika  natjecatelji kreću s pripremama za  Europski kup koji će se održati u Karlovcu sredinom veljače.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI