Prvi Sajam informatike u Požegi: Mladi se sve više koriste novom tehnologijom

Najava Sajma informatike
(FOTO: Tomislav Milanović)

14.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4993

Što je novo u svijetu tehnologije moći ćete se uvjeriti na prvom Sajmu informatike koji će se održati 18. i 19. prosinca u Obrtničkom domu u Požegi.  Organizatori su Obrtnička komora Požeško-slavonske županije, Udruženje obrtnika Požege i Udruženje obrtnika Pakraca i Lipika.

- Čak i u ovo vrijeme ekonomske krize, uz pomoć partnera izlagača organizirali smo prvi Sajam informatike na ovim prostorima. Mislim da je to nova stranica u sajmovanju i nastojat ćemo to pretvoriti u tradiciju – rekao je predsjednik Obrtničke komore Anto Bilobrk.

- Od prvog dana imamo odjel informatičke tehnologije gdje imamo primjerice preko 40 notebooka. Taj dio prodaje svake godine ide prema naprijed. Naša omladina preko noći prihvaća nove trendove i mi idemo u korak s tim. Za naše najmlađe sugrađane imat ćemo kutak s video-igricama u kojima svaki dan dolazi nešto novo – rekao je jedan od izlagača, vlasnik tvrtke Alles d.o.o. Thomas Heinz Pandžić.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI