Plamene opet pobijedile: ¨U Hrvatskoj nije pitanje kvalitete već novca¨

Ana Vojtulek pod košem
(FOTO: Anđelko Banović)

14.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4267

Košarkašice ŽKK Plamen Požega s lakoćom igraju A2 žensku košarkašku ligu. Naime, proteklog vikenda su upisale još jednu pobjedu, ovog puta gostujuću, protiv košarkašica ŽKK Brod iz Slavonskog Broda. Rezultat je bio uvjerljiv 55:93.

- Znalo se da smo mi izraziti favorit u ovoj utakmici, pitanje je samo bilo s koliko će razlike završiti utakmica. Uspjeli smo izrotirati i mlađe igračice, tako da sam i s te strane zadovoljan - izjavio je trener Požežanki Vlado Englman.

Dodaje kako je iz ovih rezultata evidentno da Plamene igraju u nižem rangu u odnosu na svoju kvalitetu.


- U Hrvatskoj očito nije pitanje kvalitete, već novca u kojem ćeš rangu igrati. Tri ekipe u A1 ligi su lošije od tri ekipe koje igraju A2 ligu. Zaključite sami - rekao je Englman.


Mlađe kategorije su u jučerašnjoj gostujućoj utakmici 1B lige pobijedile protivnice iz Vinkovaca rezultatom 42:110. A2 liga je završila, dok će u četvrtak Plamene odigrati kup utakmicu  protiv ŽKK Mursa iz Osijeka. Trenutačno su druge na ljestvici sa sedam pobjeda i jednim porazom, isto kao i Mursa, jedino što Osječanke imaju 12 koševa bolju koš razliku.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI