Rukometaši prekinuli niz od četiri pobjede. Izgubili od Čakovčana 25:27

RK Požega
(FOTO: Bojan Miščević)

13.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 2291

Rukometaši RK Požega izgubili su posljednju utakmicu jesenskog dijela sezone protiv MRK Čakovec. Rezultat je bio 25:27, a Požežani mogu žaliti što nisu uspjeli ostvariti i petu pobjedu zaredom, te se tako približiti petoplasiranom Čakovcu na samo bod. Jesenski dio rukometaši će završiti s devet skupljenih bodova iz 11 utakmica.

- Čakovec je dobra ekipa, odlično posložena, fizički spremna. Znali smo da možemo uzeti bodove, ali da neće biti lako. Pokazalo se da su bili bolji, spretniji i sretniji, jer je moglo biti i drugačije. Utakmica je bila izjednačena u prvom dijelu, imali smo par promašaja u drugom poluvremenu kad smo se vraćali i to je slomilo utakmicu - izjavio je trener Požežana, Dario Anić.

Kaže kako čestita protivniku na pobjedi koji se pokazao bolji i zasluženo pobijedio.


- Ništa strašno se nije dogodilo ovim porazom, ja sam ipak zadovoljan situacijom. Mi smo se, nakon dosta lošeg starta, usprkos ozljedama i manjku prvotimaca, uspjeli vratiti, četiri utakmice zaredom odigrati odlično i pobijediti. Sad slijedi stanka gdje ćemo se odmorit, zaliječiti i u drugi dio ući što kvalitetnije i ostvariti plasman u gornji srednji dio ljestvice - izjavio je Anić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI