1. ŽMNL: Pleternica i Alabama nakon tri kola s maksimalnim učinkom

Utakmica između Jeronima i Grabarja
(FOTO: Bojan Miščević)

13.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 2392

Sve utakmice 3. kola 1. Županijske malonogometne lige odigrane su jučer u sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

- U prvoj utakmici kutjevački Jeronim je s uvjerljivih 10:5 svladao Grabarje. Četiri pogotka za Jeronim postigao je mladi Josip Solić, tri je dodao Josip Budimir, a po jednom su se u strijelce upisali Marko Šubara, Denis Martinović i Ante Budimir. Za Grabarje dvostruki strijelac bio je Albert Hel dok su po jednom zabili Kristijan Leist, Jure Bošnjak i Danijel Hel - rekao je Jurica Bešlić, voditelj lige.

Pleternica je očekivano bila bolja od požeškog Elektro doma.


- U uvjerljivoj pobjedi od 7:3 trostruki strijelac bio je Tomislav Valentić, dva pogotka postigao je Valentin Gazilj a po jednom su zabili Vinko Ančurovski i Petar Čuljak. Za Elektro dom sva tri pogotka postigao je Stjepan Adžić - izjavio je Bešlić.


Igrači Pleternice tako su nastavili sa svojim maksimalnim učinkom te u prva tri kola imaju sve tri pobjede i na vrhu su prvenstvene ljestvice sa 9 bodova. Jednako bodova ima i brestovačka Alabama koja je u ovom kolu rezultatom 2:0 slavila protiv Požege. Oba pogotka postigao je Ivan Peharda. Alabama je najveći konkurent Pleternici u borbi za naslov prvaka u ovoj sezoni.

- U susretu dva požeška kluba Color emajl je s uvjerljivih 5:1 dobio Vladorenu. Dva pogotka za pobjedu Colora u gradskom derbiju postigao je Božidar Banović, a po jedan Josip Nikolaš, Jurica Marčinković i Domagoj Kovačević. Za Vladorenu strijelac je bio Josip Jurišić - izvjestio je Bešlić.

U 1. ŽMNL slijedi jednomjesečna stanka zbog održavanja pleterničkog i požeškog malonogometnog turnira.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI