Neobičan dar Djeda Božićnjaka: Prijavi se za besplatni tenis. Možda si baš ti hrvatski top 10

11.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 6490

Božićno vrijeme je vrijeme darivanja u kojem se ljudi koji su u mogućnosti na različite načine odlučuju darivati. Jedan od originalnih načina je smislio čovjek dobra srca koji je želio ostati anoniman.

- Djed Božićnjak ove će godine darovati jedan termin tjedno igranja tenisa djeci lošijeg imovinskog stanja. Vjerojatno će to biti subotom i sve je besplatno, reketi i loptice. Djeca mogu doći i slobodno igrati.  Termin je plaćen cijelu zimu, do 31.ožujka - rekao nam je voditelj teniskih terena Josip Keller.

Dodaje kako je ovo prvi put da se to dogodilo i svi su ostali iznenađeni da netko u ova krizna vremena ima volju nešto pokloniti i to nešto produktivno i potrebno.


- Interesa će sigurno biti i nadamo se da će se ovakve akcije nastaviti i u budućnosti za klince slabijeg imovinskog stanja koji nemaju mogućnosti igrati, a među njima se možda krije neki novi hrvatski top 10 - dodao je Keller.


Kaže da će detalji biti poznati naknadno, a svi zainteresirani se mogu javiti na broj telefona 098/488696.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI