Rukometaši idu po petu pobjedu i priključak vodećima

11.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 8629

Sezona sportova na otvorenom je gotova, tako da ćemo, kao i prošlog vikenda, dozu sporta uzimati u sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

1. kolo HAKL lige za djevojčice i dječake trećih, četvrtih, petih i šestih razreda gradskih osnovnih škola kreće u 9 sati i traje do 10.30. Nakon toga, u 11 sati, kadeti Košarkaškog kluba Požega igraju prvenstvenu utakmicu kadetske međužupanijske lige protiv KK Rekord Tim.
S tom utakmicom, završit će dio dana rezerviran za košarku.

Igrači rođeni 2002. godine i mlađi, od 12.30 do 16.30 sati, odigrat će 1. kolo Hrvatske mlađe kadetske rukometne lige.


Ljubitelji nogometa u dvorani, doći će na svoje u 17 sati kada počinje 3. kolo 1. Županijske malonogometne lige. Odigrat će se tri utakmice, prva je  Jeronim protiv Grabarja, nakon njih Elektro dom će snage odmjeriti s Pleternicom, da bi u 18.30 Alabama i Požega zaključili kolo.


Centralni sportski događaj bit će u 20 sati kada će na parket istrčati rukometaši RK Požega i RK Čakovec. U posljednjoj utakmici jesenskog dijela Požežani idu na petu pobjedu zaredom protiv izravnog konkurenta u sredini ljestvice. Požega je na sedmom, a Čakovec na petom mjestu i u slučaju pobjede, približili bi im se na samo bod zaostatka.

U nedjelju, 13. prosinca u dvorani će se održati tradicionalna humanitarno plesno scenska produkcija "Požegi s ljubavlju" u organizaciji Gradskih mažoretkinja i Twirling kluba Požega. U svakom slučaju, bogat sportski vikend u kojemu će se naći ponešto sporta za svakoga.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI